Evde Sağlık Hizmetleri Çalıştay Toplantısı
21 Aralık 2018

Evde Sağlık Hizmetleri Çalıştay Toplantısı 11/12/2018 tarihinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Gör.Dr. Özgür ÇELEBİ başkanlığında,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Şahin YAZICI , Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Zafer DÖNMEZ, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörü Dr.Gülşah GÜL ÇELEBİ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Üsame Ömer DEMİR , Acil Sağlık Hizmetleri Başhekim Yardımcısı Dr.Mihriban YAZICI , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Selçuk BÜYÜKER, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığından Dr. Birgül İBİŞOĞLU, Erzurum Büyükşehir Belediyesinden Dt. Funda Filiz KOCAMANGİL, Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Şube Müdür V. Cevat ÇİMEN, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Sosyal Çalışmacı Başar Kemal KOÇAK ,Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden VHKİ Tamer ŞEN, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden VHKİ Selçuk GÜZEL , Evde Sağlık Hizmetleri Kalite Direktörü Hemşire Burcu GÜRBÜZ, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi Birim Sorumlusu Ebe Zühal Gamze KORKAN‘ ın katılımıyla gerçekleşmiştir. Evde Sağlık Hizmetleri Çalıştay toplantısında ilgili kurumlarla vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına ortak projeler üzerinde konuşuldu.